IZA NAS JE 3. TAMBURAŠKA VEČER

28. listopada 2014.

U subotu 25. listopada u KC Draganić treću godinu za redom u organizaciji KUD-a održana je tamburaška večer na kojoj su uz domaćine nastupili i TS iz KUD-a „Tančec“ -  Jalševec Nardski, TS OSS „Buševec“ i TS „Sjena“ KUD-a „Sv. Jana“ - Gorica Svetojanska.
Svi tamburaši dokazali su publici da se tamburom u vještim rukama tamburaša bez obzira na njihovu dob mogu ispričati i publici približiti različiti glazbeni stilovi.
Na koncertu poseban osvrt zaslužio je TS KUD-a koji je na natjecateljskom susretu TS u Dugom Selu zavrijedio prvo mjesto od strane stručnog povjerenstva imenovanog od strane HSK. Naravno da je to bio dodatni motiv kojim su „državni prvaci“ oduševili gledalište. Još jednom čestitke svim članovima TS i njihovom aranžeru i voditelju Josipu Vuširu. Također velike čestitke zaslužuje TO KUD-a koji je kao najbolji na županijskoj razini već drugu godinu za redom sudjelovao na državnom susretu TO.
Zahvaljujemo se na sudjelovanju svim navedenim gostima koji su svojim izvedbama obogatili sadržaj koncerta te doprinijeli raznovrsnosti programa. Povratne informacije gledališta su vrlo pozitivne a što se moglo sagledati i količinom pljeska kojom su gledatelji nagradili sve izvođače.