REDOVNA IZVJEŠTAJNA GODIŠNJA SKUPŠTINA DRUŠTVA

13. ožujka 2017.

U nedjelju 5.3.2017. god. U KC Draganić održana je redovna godišnja skupština Društva.
Gosti, kao i članstvo iz izviješća o radu Društva u 2016. god. prisjetili su se svih događanja, aktivnosti kao i uspjeha Društva kroz proteklu godinu, te naravno i financijskih prihoda i izdataka koji su pratili njegov ukupan rad. Nakon usvojenog izviješća radno predsjedništvo upoznalo je prisutne s planovima rada i financijskim planom za tekuću godinu koju je skupština također jednoglasno prihvatila.
Kroz slobodnu riječ Društvu su čestitali i zaželjeli daljnji uspjeh u radu načelnik općinskog vijeća Općine Draganić, Stjepan Bencetić i ravnateljica OŠ Draganići, Marica Jurčić, dok su pismo potpore uz ispriku zbog nemogućnosti dolaska na skupštinu uputili gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel i dogradonačelnik grada Karlovca, Dubravko Delić.
U priloženoj fotodokumentaciji možete pogledati dodjelu „JURE“ za 2016. godinu, odnosno dodjelu priznanja najaktivnijim članovima Društva kao zabavni - neslužbeni pregled događanja kroz godinu.
Vrijedi spomenuti da su posebnu pohvalu UPRAVNOG ODBORA zaslužili mladi tamburaši koji su zahvaljujući dolasku na dodatne probe savladali vještinu sviranja te u u ljetnoj sezoni prošle godine uspjeli održati neprekidne nastupe folklorne sekcije kroz ljetni period. Svoj zadatak obavili su na visokom nivou bez obzira na oskudno scensko iskustvo. To su: Marija i Matej Berdik, Borna Gojšić, Agata Kalafatić i Petar Popić.
Popularnog „Juru“ za 2016. god. zavrijedili su:
ispred JURIĆA za uzorne članove proglašeni su Dorotea Grdošić, Lana Ilečić i Martin Igerčić, a ispred FIJOLICA Ivana Misir i Karla Fok
ajredovitiji članovi na probama Karla Dimitrovski i Antonio Šoštar
za najviše nastupa Doris Gojšić i Tomislav Golub
najaktivnija „čistačica“ bila je također Karla Dimitrovski
a najbolja kuharica („fanjki“) Anđela Županić