BRAVO FIJOLICE – BRAVO SANJA!

20. svibnja 2015.

Dječje folklorne grupe JURIĆI i FIJOLICE sudjelovale su na ovogodišnjoj Županijskoj smotri dječjeg folklora koja je održana 10.5.2015. u Domu OSRH „Zrinski“ u Karlovcu.
Jurići s dječjim igrama pod nazivom „Idemo tancat“ koje je za njih pripremila i uvježbala voditeljica Katarina Bencetić; a Fijolice s koreografijom zavičajnih pjesama i plesova naziva „Ka je lepo tancat znala“ koju je pripremila voditeljica Sanja Vrbanić Stanićak.
Obje grupe izvele su svoj program na zavidan način o čemu govore i ocjene selektora smotre g. Gorana Kneževića.
Ono što posebno veseli je ponovni odabir FIJOLICA za najbolju dječju grupu ovogodišnje smotre (20 učesnika) a to je ponovljen uspjeh četvrtu godinu za redom. Treba naglasiti da je ovako visokoj ocjeni uz izvedbu doprinijela izvrsna koreografija i urednost nošnji, a značajni udio zasigurno pripada i dječjem folklornom orkestru koji glazbeno prati plesače, a što je sve uspješno sagledala i objedinila voditeljica Sanja Vrbanić Stanićak. Dio ovog uspjeha pripada i voditelju tamburaša g. Josipu Vuširu te voditelju folklornog sastava Stjepanu Berdiku, kao i svim roditeljima koji nesebično surađuju na svim događanjima vezanim uz dječje aktivnosti unutar našeg Društva.
Još jednom čestitke svima!